Yhteistyökumppanimme

Pro-Source Oy toimii yhteistyössä useiden alan organisaatioiden kanssa. Alla tarkemmat kuvaukset tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme.


MLP - Modular Learning Process Oy

MLP Modular Learning Processes Oy on Authorized Partner, Everything DiSC, A Wiley Brand ja osa maailman suurinta valmentajaverkostoa. John Wiley & Sons, Inc. on johtava käyttäytymisarviointeihin perustuvien valmennusratkaisujen toimittaja maailmassa. Alkuperäinen DiSC-henkilöarviointimenetelmä luotiin jo yli 30 vuotta sitten. MLP palvelee sekä ammattivalmentajia, opettajia että organisaatioiden sisällä toimivia henkilöstön kehittäjiä.


FEX Suorahakuyritykset ry

FEX Suorahakuyritykset ry on tunnettujen ja hyvämaineisten suorahakuyritysten muodostama kansallinen toimialayhdistys. Sen tarkoituksena on tarjota jäsenyrityksilleen tietoa toimialan kansainvälisistä ja kotimaisista kehitysilmiöistä. Yhdistys seuraa ammatillisten menetelmien ja lainsäädännön kehittymistä. Se huolehtii siitä, että jäsenistö noudattaa yleisesti hyväksyttyjä suorahaun ammattikäytäntöjä, liiketapoja sekä toimialaa ohjaavia lakeja ja muita säädöksiä. Yhdistys toimii myös jäsenyritystensä viestintäväylänä elinkeinoelämään, julkiseen hallintoon sekä tiedotusvälineisiin.


HPL - Henkilöstöpalveluyritysten Liitto

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto (HPL) on henkilöstöä vuokraavien sekä muita henkilöstöpalveluita tarjoavien yritysten työnantaja- ja toimialaliitto.


HPL:ssä on noin 260 jäsenyritystä ja se on yksi Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsenliitoista. Lisäksi liitto on jäsenenä alan kansainvälisessä järjestössä CIETT:ssä.

Liitto hoitaa henkilöstöpalvelualan yritysten edunvalvontaa työnantaja- ja elinkeiHPL auktorisointi, uusinopoliittisissa asioissa.

HPL edustaa toimialaa viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin nähden ja on mukana kehittämässä alan toimintaedellytyksiä. Liitto valvoo alan työnantajien yhteisiä etuja ja antaa muun muassa lausuntoja sekä edustaa alaa erilaisissa työryhmissä.

HPL kehittää alaa muun muassa laatimalla alalle toimintaperiaatteet, yleiset sopimusehdot ja teettämällä alaa koskevia tutkimuksia ja tilastoja. Liitto neuvottelee kaksi yleissitovaa työehtosopimusta ja antaa työsuhteisiin liittyvää neuvontaa ja koulutusta jäsenyrityksilleen.Kelly Services

Kelly Services on yksi maailman johtavista kansainvälisistä HR-alan toimijoista ja Pro-Source Oy:n strateginen partneri.

  • Perustettu 1946
  • Toimintaa 41 maassa
  • Työllistää vuodessa yli 530 000 osaajaa
  • Liikevaihto 2013 oli 5,4 miljardia

Pro-Source ja Kelly Services toimivat yhteistyössä kansainvälisissä asiakkuuksissa.


RECRUITBY.NET

Recruitby.net on videohaastattelujärjestelmien tarjoaja. Videohaastattelu on kuin nopea ja tehokas haastattelutilanne kasvokkain. Muutamalla lyhyellä kysymyksellä saa ensivaikutelman hakijasta ja tämän sopivuudesta tehtävään.

Web-pohjainen Recruitby.net-palvelu on Suomessa kehitetty. Sen takana on Suomen johtavat HR-alan ja web-teknologioiden osaajat. Asiakkainamme on suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, pienikokoisista kaikkein suurimpiin.

Pro-Source Oy hyödyntää Recruitby.Netin videohaastatteluteknologiaa useimmissa hakuprosesseissamme.


MARK Suomen Markkinointiliitto

MARK Suomen Markkinointiliitto r.y. perustettiin jo vuonna 1928. Heti alusta alkaen on MARK:in kunnianhimoisena tavoitteena ollut kehittää ja parantaa suomalaista markkinointiosaamista. MARK rohkaisee ja inspiroi suomalaisia tekemään tulosta ja positiivista muutosta vastuullisen ja tehokkaan markkinoinnin avulla.

Lisäksi MARK pyrkii edistämään yhteistoimintaa niiden eri aloilla toimivien yhteisöjen, yritysten ja henkilöiden kesken, jotka näkevät markkinoinnin ja markkinointiosaamisen keskeisiksi menestystekijöikseen.

MARK:in tehtävänä on myös lisätä tietämystä markkinoinnista kokonaisuudessaan ja sen merkityksestä sekä suomalaiselle yhteiskunnalle että suomalaisille yrityksille.


SYLVA RY JA TEAM RYNKEBY

Pro-Source Oy on aktiivisesti mukana tukemassa Team Rynkebyn ja Sylva ry:n toimintaa. 

Sylva ry on syöpäsairaiden lasten vanhempien vuonna 1982 perustama rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä auttaminen. Sylvalla on yli 1500 jäsentä eri puolilla Suomea, ja sen toiminta on valtakunnallista.

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Team Rynkeby perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päättivät pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon. Joukkueessa on 1 450 pyöräilijää ja 350 avustajaa 32 joukkueessa. Osallistujat tulevat Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta ja Färsaarilta.


Rynkeby

Pro-Source Oy on mukana tukemassa Team Rynkebytä ja sen myötä Sylva ry:n toimintaa myös vuonna 2017!Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä