kuumailmapallo


Vastaanotit tämän viestin, koska olet jättänyt työhakemuksesi Pro-Source Oy:n hakijakantaan ja koska ajattelimme, että Sinä tai kenties joku lähipiiristäsi voisi olla kiinnostunut alla olevasta tehtävästä:

Pro-Source Oy on 2002 perustettu suomalainen suorahaku- ja rekrytointiyritys, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yritysjohdon ja kokeneiden asiantuntijoiden löytämisessä. Tämän vuoden aikana jo yli 80 ko. henkilöä on löytänyt uuden uran kauttamme. Pro-Source on Suomen suorahakuyhdistyksen (FEX) jäsen.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liikunta-ala, ICT, johdon assistenttikoulutus, toimittajakoulutus sekä ammatillinen opettajankoulutus. Henkilöstöä meillä on noin 650 ja opiskelijoita noin 11 000.

Haemme Haaga-Helian markkinointi- ja viestintäpalvelutiimiin oma-aloitteista ja innostunutta visuaalisen silmän omaavaa määräaikaista markkinoinnin koordinaattoria.

Tehtäviisi kuuluu monipuolinen markkinointiviestinnän operatiivinen suunnittelu ja toteutus sekä sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviimme. Taitat sujuvasti niin pienet kuin suuretkin painotuotteet, koordinoit tapahtumia ja pidät yhteyttä sidosryhmiin.

Odotamme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta ja kykyä reagoida nopeisiinkin toimeksiantoihin. Omaat hyvän priorisointi- ja paineensietokyvyn. Olet jo näyttänyt osaamisesi visuaalisen suunnittelun osalta sekä hyödynnät sujuvasti digi- ja some-kanavia markkinoinnissa. Eduksesi on myös video- ja valokuvausosaaminen. Hallitset hyvin InDesignin ja Photoshopin, myös Adobe CC -paketti on sinulle tuttu. Toivomme vähintään 3 vuoden kokemusta markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Etsimme aktiivista ja oma-aloitteista tiimihenkistä ammattilaista, joka viihtyy nopeatempoisessa työympäristössä. Tehtävä on noin puolitoista vuotta kestävä sijaisuus ja toivottu aloitus on mahdollisimman pian. Liitäthän hakemukseesi työnäytteitä erillisenä liitetiedostona.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si tai LinkedIn-profiilisi linkki sekä palkkatoiveesi TÄMÄN LINKIN KAUTTA. Aloitus tehtävässä on 15.2., joten toivomme hakijan olevan joko vapailla työmarkkinoilla tai nopeasti irtautuva nykyisistä tehtävistä.

Mahdolliset lisätiedustelut info@prosource.fi

-Pro-Sourcen rekrytointitiimi

PS Muista seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä

PPS Vastaanotit tämän viestin, koska olet jättänyt hakemuksesi Pro-Source Oy:n hakijakantaan tai tilannut Pro-News -uutiskirjeemme. Halutessasi tietosi poistettavan, lähetäthän siitä sähköpostia info@prosource.fi


Blanc canvas
Mitä rekrytointi tänä päivänä on? Miten teidän yrityksessänne rekrytoidaan? Rekrytoijan ajatusten ymmärtäminen voi helpottaa myös rekrytointiprosesseissa mukana olevia!
Rekrytointi - tehtävään vai yhtiöön