Liity Pro-News -postituslistallemme!


Jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon voit liittyä Pro-News -postituslistallemme ja saada sähköpostiisi tietoa avoimista työpaikoistamme ja muista työnhakijalle ajankohtaisista asioista!

Sähköpostiosoitteesi :

Waiting for interview

TYÖNHAKIJOILLE

Ennen kuin jätät hyvin laaditun ja kattavan hakemuksesi sekä ansioluettelosi hakijakantaamme voit tutustua Pro-Sourcen työnvälitysprosessiin tällä sivulla. Rekrytointiasiantuntijamme auttavat mielellään, mikäli et löydä vastausta kysymykseesi alta.
Minkä toimialojen tehtäviä Pro-Source välittää?
Pro-Source on erikoistunut markkinoinnin, viestinnän, digimedian, tietotekniikan ja myynnin toimialojen hakuihin.
Millaisiin työsuhteisiin Pro-Sourcen kautta voi työllistyä?

Pro-Sourcen päätoimialaa on yhdistää osaaminen ja tarpeet. Suorahaku- ja rekrytointitoimeksiantomme tähtäävät pääosin löytämään asiakkaillemme kovan luokan ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin johto- ja asiantuntijatason tehtäviin.

Lisäksi haemme osaajia lyhyt- ja pitkäkestoisiin projektiluontoisiin tehtäviin sekä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Tavoitteenamme on olla työntekijöillemme ura-agentti, joka tarjoaa eri elämäntilanteisiin sopivan työnteon muodon.

Kuinka voin jättää hakemuksen?
Voit jättää hakemuksen ”Avoin hakemus” -linkin alta tai hakea tiettyä tehtävää täyttämällä sen yhteydessä olevan hakulomakkeen.

Jätäthän hakemuksen pelkästään sivujemme lomakkeen kautta. Sähköpostitse lähetetyt hakemukset hukkuvat usein sähköpostitulvaan. Lomakkeelle syötetyt tiedot ovat automaattisesti hakukannassamme heti lomakkeen täyttämisen jälkeen.
Pitääkö minun jättää jokaiseen hakuun uusi hakemus?
Ei. Voit täydentää ansioluetteloasi ja hakemustasi tilanteen mukaan kirjautumalla käyttäjätietoihisi nettisivuillamme ”Hakemuksen täydentäminen” -linkin kautta. Kirjautuminen onnistuu sähköpostiosoitteellasi ja siihen lähetetyllä salasanalla, jonka sait, kun ensimmäisen kerran rekisteröidyit työnhakijaksi.
Kuinka kauan hakemukseni säilyy CV-kannassa?
Hakemus säilyy rekrytointijärjestelmässämme 6 kuukautta hakemuksen jättämisestä. Mikäli haluat pysyä aktiivisena työnhakijana, on sinun päivitettävä CV:täsi vähintään kerran puolessa vuodessa.
Miten hakuprosessi etenee hakemuksen jättämisen jälkeen?
Hakemuksen vastaanoton jälkeen kaikki hakemukset käsitellään, joista valitaan haastateltavat. Henkilöt kutsutaan haastatteluun puhelimitse Pro-Sourcen toimistolle. Haastatteluja käydään läpi sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu. Haastattelun jälkeen henkilön sopivuus haettuun tehtävään arvioidaan. Toimeksiantajayritykselle esitellään keskimäärin kolme hakijaa, joista yrityksen edustaja  valitsee haastateltavat. Haastatteluissa olleille ja valituille henkilöille ilmoitetaan valinnan tuloksesta puhelimitse. Muille hakijoille kerromme haun päättymisestä sähköpostitse.
Kuinka monta haastattelua hakuprosessiin sisältyy?
Yleensä haastatteluja on kaksi; Pro-Sourcen haastattelu sekä toimeksiantajayrityksen oma haastattelu, jossa tutustutaan syvemmin organisaatioon, työympäristöön sekä työtehtävän sisältöön. Harvoissa tapauksissa haastatteluja voi olla useampia, riippuen haetun tehtävän vaativuustasosta.
Kuinka monta ehdokasta otetaan haastatteluun?
Kutsumme haastatteluun (/tehtävä) keskimäärin kymmenen hakijaa, joiden joukosta valitsemme 3-5 tehtävään sopivinta ja laadimme heistä ehdokasesittelyt.  Toimeksiantajayritys valitsee esittelyjen perusteella haluamansa ehdokkaat jatkohaastatteluun, jonka kukin yritys toteuttaa itse.
Sisältyykö hakuprosesseihin henkilöarvioita?
Useimpiin hakuihimme sisältyy. Käyttämämme arviointimenetelmät vaihtelevat haun mukaan. Yleisimmät käyttämämme arviointimenetelmät ovat DiSC ja cut-E. Henkilöarviot toimivat aina haastattelun tukena ja ovat täysin luottamuksellisia.

HPL auktorisointi, uusi

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä