Rekrytointi - tehtävään vai yhtiöön

REKRYTOINTI - Tehtävään vai yhtiöön?

Rekrytoinnin haasteita monipuolisesti käsittelevä kirja "Rekrytointi - Tehtävään vai yhtiöön?" julkaistiin 17.11.2016. Pro-Sourcen rekrytointi- ja suorahakupalveluja johtava Markku Kaijala kokosi todellisiin rekrytointicaseihin perustuen kokemuksia ja näkökulmia rekrytoinnista: mikä toimii, mikä ei toimi, mikä on vuosien varrella muuttunut, mitä rekrytoijan on osattava itse ja mitä ei kannata edes yrittää.

Lukemalla kirjan saat hyvän käsityksen modernista rekrytoinnista - miten menestyjät sen näkevät ja miten asia hoidetaan rekrytoinnin asiantuntijayrityksissä. Tilaa kirja tästä linkistä: https://www.talentumshop.fi/rekrytointi.html

PRO-SOURCE HALLITSEE SUORAHAUN JA REKRYTOINNIN

Pro-Source kuuluu Suomen kokeneimpiin suorahaku- ja rekrytointiyrityksiin. Lähes 15:n vuoden aikana olemme rekrytoineet menestyksekkäästi yli 1000 esimiestä, asiantuntijaa ja johtajaa useille eri toimialoille. Olemme erikoistuneet asiantuntijahakuihin ja johtajien löytämiseen erityisesti ICT-, digi-, markkinointi- ja viestintäaloilla.

Rekrytoinnin lisäksi tarjoamme erikoisosaamista muutoksen johtamiseen ja tietohallinnon kehitykseen.


SUORAHAUN ONNISTUMINEN

Tunnemme nykyaikaisen rekrytoinnin haasteet ja mahdollisuudet läpikotaisin. Tiedämme miten rekrytointiprosessissa kannattaa edetä jotta lopputulos on onnistunut.

Onnistumme suorahauissa tavanomaista suorahakuyritystä paremmin, sillä yli 90%:ssa suorahakutoimeksiannoistamme löydämme asiakkaallemme juuri hänen toivomansa henkilön.

Tavoittelemme suorahauissamme valintoja joissa sekä työnantaja että työnantajayhtiöön rekrytoitu ammattilainen ovat tyytyväisiä. Olemme onnistuneet tässä hyvin, sillä yli 90% kauttamme tehtävään valituista henkilöistä pysyy tehtävässään yli takuuajan. Siksi voimmekin antaa kaikkiin suorahakuihimme 4-6 kk:n takuun.

Pro-Source on tehokas ja luotettava kumppani yritykselle joka etsii ammattitaitoista henkilöä joukkoonsa.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ota meihin yhteyttä kun yrityksesi etsii hyvää ja ammattitaitoista henkilöä vaativiin tehtäviin - esitämme suorahakuratkaisun jolla yritykseesi löydetään etsimänne henkilö!
Nimi
Yritys
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Aihealue
Viesti meille


Rekrytointi - Tehtävään vai yhtiöön?


Toimitusjohtajaamme Markku Kaijalaa haastateltiin kirjamessuilla marraskuussa 2016 julkaistavaan Rekrytointi - tehtävään vai yhtiöön? -kirjaansa liittyen.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä