Kiinteistöalan Kustannus, toimitusjohtaja Veli-Pekka Tihlman
www.kiinkust.fi

Pro-Source Oy:n hauista iso osa on suorahakuja, jotka toteutetaan ilman julkista ilmoittelua. Tehtävämme on toimia asiakkaan kumppanina resursointitehtävissä ja tarjota tehtäviin oikeanlaisia henkilöitä - tavoitteenamme on löytää oikea ihminen työhön ja oikea työ ihmiselle.

Tästä syystä emme voi julkaista useimpien asiakkaidemme nimitietoja. Halutessanne lisätietoa toteutuneista hauistamme, ota meihin yhteyttä!VOYANTIC

Voyantic on suomalainen teknologiayritys, joka valmistaa ja myy mittausjärjestelmiä RFID-teknologian kehittäjille ja hyödyntäjille. Yritys on oman alansa globaali markkinajohtaja ja sen tuotteita käytetään yli 30:ssä maassa viidellä mantereella. Voyanticin työntekijät ovat kovan luokan asiantuntijoita, joiden osaaminen on ainutlaatuista koko maailmassa.

Voyanticiin haettiin kovan tason kansainvälistä myyntijohtajaa varmistamaan yhtiön jatkuva kasvu. Johtoryhmätasoinen rekrytointi oli yritykselle niin keskeinen, että sitä käytiin syvällisesti läpi Voyanticin hallituksen ja Pro-Sourcen kesken. Suorahaku tuotti joukon hyviä hakijoita, mutta valinta kohdistui lopulta ehdokkaaseen, jonka Pro-Source toi puoliväkisin mukaan keskusteluun. Ehdokas oli yli sovitun vaatimustason, eikä itsekään kokenut sopivansa PK-yritykseen, mutta oli ylivoimaisen hyvä. Syvällisten keskusteluiden, korkean tason suosittelijoiden, tehtävänkuvan tarkennusten ja ennen kaikkea yhtenäisen luottamuksen ja näkemyksen avulla tästä henkilöstä tuli Voyanticin myyntijohtaja.  Rekrytoinnista on kulunut kohta 3 vuotta, ja sen jälkeen on yritykseen palkattu toinenkin korkean tason asiantuntija Pro-Sourcen avulla. Kumpikin rekrytoiduista on pärjännyt erinomaisesti, sopinut Voyanticin yrityskulttuuriin ja ennen kaikkea viihtynyt tehtävässään.

Jukka Voutilainen, CEO, Voyantic www.voyantic.com


HPL

Alan strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitsimme liittoomme henkilön, joka voisi keskittyä viestintään. Emme olleet aiemmin palkanneet viestinnän alan ammattilaista, joten katsoimme, että tarvitsemme rekrytointiin asiantuntijan apua. Määrittelimme yhdessä Pro-Sourcen kanssa ensin sen, millä nimikkeellä lähdimme hakemaan oikeaa henkilöä pieneen joukkoomme. Pro-Source auttoi meitä myös tehtävänkuvauksen laatimisessa ja siinä, mitä ominaisuuksia ja minkälaista kokemusta tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii. Pienessä työyhteisössä on erittäin tärkeää se, että henkilösuhteet toimivat. Myös tässä Pro-Sourcen asiantuntija oli suureksi avuksi. Pro-Source hoiti koko rekrytoinnin alusta loppuun todella mallikkaasti ja olemme erittäin tyytyväisiä onnistuneeseen rekrytointiin.

Merru Tuliara, Toimitusjohtaja, Henkilöstöpalveluyritysten Liitto ry www.hpl.fi


Kommentteja uravalmennuksiimme osallistuneilta:


Kiitos erinomaisesti suunnitellusta ja toteutetusta valmennuksesta. Oli erittäin tärkeää ja antoisaa että valmennus alkoi itsearvioinnilla ja omien vahvuuksien ja uratoiveiden läpikäynnillä, tämä loi myös hyvän pohjan tuleville osioille.  Sain myös paljon konkreettisia neuvoja ja uusia oivalluksia hakemusten tekemiseen ja haastatteluun valmistautumiseen. Valmennuksen opit ovat olleet kovassa käytössä ja osoittautuneet hyödyllisiksi. 
-Tomi L.Itselle oli erityisen antoista Disc, ohjaus vahvuuksien, mahdollisuuksien jne. kartoittamiseen. Valmennus ohjasi miettimään järjestelmällisesti työelämään, omiin vahvuuksiin, mahdollisuuksiin ja uuden työn hakemiseen liittyviä asioita. Linkedin, CV:n ja hakemusten päivittämisestä oli itselle hyötyä. Samoin opastuksesta hakemusten "lukemiseen". -Päivi A.Koulutus oli minulle todella hyödyllinen. Sain tarpeellista uutta tietoa. Ilmapiiri oli kannustava ja kouluttajat osaavia. Suosittelen tätä kollegoille tulevaisuudessa. -Outi V.


VIRTA


Virta Helsinki Oy on lanseerauksesta lähtien ollut Suomen nopeiten kehittyvä mediatoimisto. Vuonna 2013 liikevaihtomme ylittää 70 miljoonaa euroa. Kasvumme perustuu asiakkaillemme tuomiimme uusiin ideoihin sekä saavutettuihin parempiin tuloksiin. Markkinointiosaamisestamme näyttönä menestys mm. Effiessä ja Adprofitissa ja GrandOne´ssa - mutta ennen kaikkea yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä. Meille henkilöstö ja parhaat asiantuntijat ovat menestyksemme tärkein tekijä, näinollen on ollut luontevaa hyödyntää Pro-Sourcea suorahaussa. Voin suositella Pro-Sourcea erittäin hyvien kokemuksiemme pohjalta.

Mika Häyrinen, Founder & CEO, www.virtamedia.com

CREUNA

Creuna on pohjoismaiden suurin ja tunnetuin digitoimisto, joka työllistää yli 300 henkeä Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Creunan perustettua maayhtiön myös Suomeen, on kasvu yksi tärkeimmistä tavoitteista.

Oikeat avainhenkilöt ovat kriittinen menestystekijä Creunan strategian toteuttamisessa, siksi päätimme käyttää Pro-Sourcea apuna myyntijohtajan löytämisessä. Määrittelimme roolissa menestyvän henkilön osaamisen ja persoonan, yhdessä Pro-Sourcen kanssa, jonka jälkeen tehtävään etsittiin paras kandidaatti. Creunan näkökulmasta koko prosessi, toimeksiannosta myyntijohtajan työsopimuksen allekirjoitukseen, ylitti odotukset ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Jani Kekkonen, toimitusjohtaja, Creuna Finland Oy www.creuna.fi

OVENIA

Ovenia isännöinti huolehtii yli 50 000 asukkaan ja yli 2000 kiinteistön hyvinvoinnista. Tätä varten olemme vieneet läpi koko operatiivisen tietojärjestelmämme uudistamishankkeen. Pro-Sourcen konsultilla on ollut merkittävä rooli projektin läpiviennin onnistumisessa.

Vesa Havukainen, talousjohtaja Ovenia konserni www.ovenia.fi/isannointiAVAIN ASUMISOIKEUS OY


AVAIN Asumisoikeus Oy on siirtänyt ulkoistetun taloushallinnon omana työnä tehtäväksi. Tätä varten on perustettu talouden palvelukeskus sekä hankittu käytettävät talouden tietojärjestelmät. Samaan aikaan olemme hankkineet oman myös operatiivisen tietojärjestelmän ulkoistettujen palvelutoimittajiemme käyttöön. Molemmissa hankkeissa Pro-Sourcen konsultilla on ollut tärkeä rooli hankkeiden onnistuneen läpiviennin varmistamisessa.

Maarit Toveri, toimitusjohtaja, Avain Asumisoikeus www.avainasumisoikeus.fi

Case-esimerkki AVAIN Asumisoikeus Oy: Kolme syytä ulkoistaa tietojärjestelmähankinta

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!


Nimi
Yritys
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Aihealue
Viesti meille


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä