roller-skates-381216_1920

Asiantuntijavuokraus

Ajallisesti rajattuun projektiin tai sijaiseksi sopii hyvin vuokratyösuhteessa oleva ammattilainen. Pro-Sourcella on kokemusta siitä, että moni projekti vaatii tekijätyyppinä rakentajan. Kun projekti on valmis, hänen tilalleen astuu ylläpitäjä. Tarvittavia henkilöitä ei aina ole yrityksen omassa organisaatiossa. Niinpä asiakkaamme ovatkin vuokranneet meiltä rakentajia, jotka ovat saattaneet projektin valmiiksi ylläpitoa varten – tai päinvastoin.  

HPL auktorisointi, uusiHenkilövuokrauksessa työsuhteet vaihtelevat pidempikestoisista määräaikaisuuksista (esim. äitiysloman- tai opintovapaan sijaisuus) muutaman päivän kestäviin freelancer-projekteihin.  

Pro-Source toimii vuokratoimeksiannoissa työnantajana, mutta muutoin työntekijä sitoutuu täysin asiakasorganisaatioon ja sen tavoitteisiin. Pro-Source vastaa kaikista lain ja sovellettavien työehtosopimusten edellyttämistä työnantajavelvoitteista.


TRY & HIRE - Minimoi rekrytoinnin riskit

Try & Hire on joustavin tapa varmistua rekrytoinnin onnistumisesta. Työntekijä voi siirtyä vuokrajakson jälkeen yrityksesi palvelukseen, jolloin hän jo tuntee hyvin sekä yrityksen että työtehtävänsä. Try & Hire jättää molemmille osa-puolille aikaa tutustua toisiinsa, yhteiset sopimukset ovat avoimet ja työsuhteen jatkuminen vuokrajakson jälkeen on onnistuneesti alkaneen yhteistyön toivottava lopputulos.

Suurin osa asiantuntijavuokraussopimuksistamme laaditaan Try & Hire -pohjalta. Varmistathan kuitenkin asian kanssamme ennen vuokratoimeksiannon alkamista, jotta varmistamme mahdollisen vakinaistamisen sopimisen myös kyseiselle vuokratyöntekijälle!

Pro-Source Oy:n resursointitiimi

Markku Kaijala, toimitusjohtaja, +358 400 507 313
markku.kaijala@prosource.fi

Lasse Pehto, varatoimitusjohtaja,
+358 40 560 8696
lasse.pehto@prosource.fi


TARVITSETTEKO asiantuntijaa projektin ajaksi tai sijaiseksi?


Nimi
Yritys
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Aihealue
Viesti meille


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä