swimmer-1678307_1920

Kiristyneessä kilpailussa ja vaativassa taloustilanteessa oikean osaamisen saaminen on vahvin kilpailuvaltti.  Suomessa osaajia on vähän ja juuri oikean osaamisen, tahtotilan ja kokemuksen löytäminen vaatii paljon muutakin kuin vapaasta työpaikasta ilmoittamisen; keinot ja kohdemaat on valittava tehtävän vaativuuden mukaan.

Pro-Sourcella on 14 vuoden kokemus henkilöstön hallitusta vaihtuvuudesta - vaativista suorahauista ja rekrytoinneista. Teemme vuosittain noin 80 rekrytointia, haastattelemme henkilökohtaisesti noin 350-400 henkilöä sekä kartoitamme potentiaalisia työntekijöitä asiakkaillemme. Olemme onnistuneet yli 90% löytämään asiakkaillemme oikeat henkilöt ja pysyvyysprosenttimme on 83% sen jälkeen kun olemme löytäneet oikean henkilön yritykseen.

Kaikilla konsulteillamme on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan johtotehtävistä ja vankalla kokemuksella osaamme valita oikeat henkilöt oikeille paikoille.

Mottomme on: ”Oikea henkilö yrityksen arvomaailmaan jolla on tavoitteisiin sopiva osaaminen, tahtotila ja kehittymiskyky”

Toimimme yhteistyössä alan vahvimpien kumppaneiden kanssa ympäri maailman.

 Suorahaku

  • Johdon ja asiantuntijoiden suorahaut
  • Harvinainen erikoisosaaminen  
  • Hiljaiset haut  

   Rekrytointi

   • Aktiiviset työnhakijat
   • Verkostomme kattaa 15.000 aktiivista työnhakijaa ja kaikki digitaaliset kanavat

   Asiantuntijat projektityöhön


   jump

   Olemme erikoistuneet asiantuntija- ja johtotason hakuihin erityisesti ICT-, digi-, markkinointi- ja viestintätehtävissä. Palvelemme asiakkaitamme vahvalla toimialaosaamisella ja voimme ylpeänä sanoa tietävämme, mitä teemme.

   Case-esimerkki NetBooster: Kilpailu digiosaajista on kovempaa kuin koskaan

   Rekrytointia ja työnantajamielikuvaa pitkällä aikavälillä miettiviä yrityksiä ei ole kaikkialla.

   "Suorahaun ammattilainen, Pro-Sourcen toimitusjohtaja Markku Kaijala kertoo, että monen työnantajan ongelmana on ennakoinnin puute. Kun yksi ihminen lähtee, kiiruhdetaan äkkiä etsimään korvaaja miettimättä kunnolla, mitä oikeastaan haetaan."

   Lue Talouselämän artikkeli TÄÄLTÄ.   Miksi johtaja lähtee?

   Fakta-lehdessä toimitusjohtajamme Markku Kaijala vastaa kysymykseen "Miksi johtaja lähtee?". Miten rakennetaan kulttuuria, jossa osaajat pysyvät ja viihtyvät? Halutessanne lisätietoa hallitun vaihtuvuuden palveluistamme, ole yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse (esim. info@prosource.fi) tai pyydä meiltä yhteydenotto sivun alareunan lomakkeella.

   Lue Faktan artikkeli.


   Haluatko keskustella osaamisen hankinnan palveluista?


   Nimi
   Yritys
   Sähköpostiosoite
   Puhelinnumero
   Aihealue
   Viesti meille


   NORDIC EXECUTIVE SURVEY 2016 - LEADING CHANGE

   Pro-Source Oy oli myös vuonna 2016 mukana toteuttamassa Nordic Executive Survey -tutkimusta. Tutkimuksen kantavana teemana tällä kertaa oli muutoksen johtaminen muutokseen joutumisen sijaan.

   Lataa Nordic Executive Survey 2016 - Leading Change -raportti tästä.

   Laajemman raportin saat halutessasi pyytämällä sähköpostitse osoitteesta info@prosource.fi

   Tutustu muutoksen johtamisen palveluihimme.   Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä