swimmer-1678307_1920

Kiristyneessä kilpailussa ja vaativassa taloustilanteessa oikean osaamisen saaminen on vahvin kilpailuvaltti.  Suomessa osaajia on vähän ja juuri oikean osaamisen, tahtotilan ja kokemuksen löytäminen vaatii paljon muutakin kuin vapaasta työpaikasta ilmoittamisen; keinot ja kohdemaat on valittava tehtävän vaativuuden mukaan.

Pro-Sourcella on 12 vuoden kokemus henkilöstön hallitusta vaihtuvuudesta - vaativista suorahauista ja rekrytoinneista. Toimimme yhteistyössä alan vahvimpien kumppaneiden kanssa ympäri maailman, joiden avulla haemme osaamisen vaikka Aasiasta.

 Suorahaku

  • Johtotason haut
  • Harvinainen erikoisosaaminen  
  • Hiljaiset haut  
  • Vaativat esimiestehtävät

Rekrytointi

  • Aktiiviset työnhakijat
  • Verkostomme kattaa 15.000 aktiivista työnhakijaa ja kaikki digitaaliset kanavat

Asiantuntijat projektityöhön


jump

Olemme erikoistuneet asiantuntija- ja johtotason hakuihin erityisesti ICT-, digi-, markkinointi- ja viestintätehtävissä. Palvelemme asiakkaitamme vahvalla toimialaosaamisella ja voimme ylpeänä sanoa tietävämme, mitä teemme.

Case-esimerkki NetBooster: Kilpailu digiosaajista on kovempaa kuin koskaan

Rekrytointia ja työnantajamielikuvaa pitkällä aikavälillä miettiviä yrityksiä ei ole kaikkialla.

"Suorahaun ammattilainen, Pro-Sourcen toimitusjohtaja Markku Kaijala kertoo, että monen työnantajan ongelmana on ennakoinnin puute. Kun yksi ihminen lähtee, kiiruhdetaan äkkiä etsimään korvaaja miettimättä kunnolla, mitä oikeastaan haetaan."

Lue Talouselämän artikkeli TÄÄLTÄ.Miksi johtaja lähtee?

Fakta-lehdessä toimitusjohtajamme Markku Kaijala vastaa kysymykseen "Miksi johtaja lähtee?". Miten rakennetaan kulttuuria, jossa osaajat pysyvät ja viihtyvät? Halutessanne lisätietoa hallitun vaihtuvuuden palveluistamme, ole yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse (esim. info@prosource.fi) tai pyydä meiltä yhteydenotto sivun alareunan lomakkeella.

Lue Faktan artikkeli.


Haluatko keskustella osaamisen hankinnan palveluista?
NORDIC EXECUTIVE SURVEY 2016 - LEADING CHANGE

Pro-Source Oy oli myös vuonna 2016 mukana toteuttamassa Nordic Executive Survey -tutkimusta. Tutkimuksen kantavana teemana tällä kertaa oli muutoksen johtaminen muutokseen joutumisen sijaan.

Lataa Nordic Executive Survey 2016 - Leading Change -raportti tästä.

Laajemman raportin saat halutessasi pyytämällä sähköpostitse osoitteesta info@prosource.fi

Tutustu muutoksen johtamisen palveluihimme.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä