MIKSI VALITSISIT PRO-SOURCE OY:N?

Tunnemme alamme kokonaisvaltaisesti. Meillä on oman yli 7000 osaajan ammattilaiskannan lisäksi aktiiviset yhteistyösuhteet kumppaneihin ja alan tärkeisiin verkostoihin. Kehitämme toimintaamme koko ajan – elämme muuttuvan tilanteen keskellä tarkkaillen ja huomioiden ympäristöämme ja alan uusia virtauksia.

Jos pohdit osaajaresurssikysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Henkilöstöresursoinnin asiantuntijoina haluamme omalla panoksellamme auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun ja osaavan ihmisen.

Joustavuutta, uusia voimavaroja, ajankohtaista osaamista

Suorahaku- ja rekrytointipalveluiden käyttö ja asiantuntijavuokraus projektityöhön on havaittu joustaviksi ja kustannustehokkaiksi tavoiksi ratkaista vaje työvoimassa. Joustavan työvoiman avulla voi henkilöstömenoja säädellä tilannekohtaisesti ja suhdannevaihteluiden hallitseminen on vaivattomampaa.

Pula osaavasta työvoimasta saattaa heikentää organisaation kilpailukykyä ja hidastaa toimintaa. Harvemmin tai projektikohtaisesti tarvittavat erikoisosaajat löytyvät helposti kauttamme.

Olipa henkilöstötarpeesi vakituinen, määräaikainen tai projektiluontoinen, löydämme hioutuneen valintaprosessimme kautta nopeasti soveltuvimmat henkilöt. Kunnia-asianamme on täyttää asiakkaidemme erilaiset tarpeet taidokkaasti ja kustannustehokkaasti. Tavoitteemme on pitkäjänteinen yhteistyö, jossa tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan tarpeet.

Miten hyödyt Pro-Sourcen resurssikumppanuudesta?

o    Optimoit henkilöstöresurssit ja toimit markkinoiden kysyntää ennakoiden
o    Maksat kustannustehokkaasti vain tehdyistä työtunneista
o    Käytät oikeaa osaamista tuottavasti ja riskittömästi
o    Rekrytoit onnistuneesti ja ilman raskaita hakuprosesseja
o    Saat ammattilaiset helposti ja nopeasti mukaan projekteihisi
o    Hyödynnät laaja-alaista osaamista ja ulkopuolista näkökulmaa
o    Vapautat omat työntekijäsi heidän ydinosaamisensa pariin
o    Helpotat budjetointia joustavalla ja keveällä yritysrakenteella

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä